Артем ТИЩЕНКО: «Хочу вибачитися перед всіма»

Український біатлоніст – про два кола штрафу в естафеті в Оберхофі

Біатлоніст збірної України Артем Тищенко прокоментував 10 місце в естафеті на четвертому етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі.
Нагадаємо, на стрільбі стоячи Тищенко заробив два кола штрафу, після чого українська команда втратила шанси зайняти високе місце.
- Артем, я відразу з місця в кар'єр, про стрільбу стоячи. Була підозра, що п'ять промахів виникли через те, що ти стріляв по чужих мішенях. Чи так це?
- Ні. Стріляв по своїх. Не можу пояснити, чому так стріляв. Начебто, все нормально, але не можу закрити мішень. Я не знаю, як так вийшло.
- Вибач, що я так відразу. Думаю, що ти сам розумієш, що це таке наболіле питання за підсумками. А яка вітрова обстановка була під час стрільби стоячи?
- Був вітер, але не такий, щоб так стріляти.
- Тобто незрозумілі для тебе самого промахи?
- Так, не знаю, що це було.
- Після такого, звичайно, важко було зібратися. Як вдалося впоратися з нервами і трьома додатковими патронами три мішені закрити? Як взяв себе в руки?
- Не можу сказати, що взяв себе в руки. Я-то влучив цими трьома запасними, але теж якось важко давався кожен постріл. Я не знаю чому так. Не в змозі пояснити взагалі.
- А на трасі як сьогодні було ходом?
- Були хороші лижі і можна було боротися на трасі. Я хочу вибачитися перед усіма хлопцями за таку стрільбу. Дуже прикро.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:05 6

Каталонці перемогли з рахунком 2:0

Коментарі