Рома та Болонья цікавляться Жуніором Мораесом

Форвард «Шахтаря» зацікавив клуби з Італії

Нападник «Шахтаря» і збірної України Жуніор Мораес входить в сферу інтересів декількох європейських клубів. Найбільш конкретні види на 32-річного футболіста мають клуби з Італії.
Зокрема, повідомляється, що інтерес до Жуніора Мораеса відновила «Рома», яку нині очолює екс-коуч «гірників» Паулу Фонсека. Римський клуб уважно спостерігав за грою Мораеса в останні місяці і залишився задоволений тим, як діє нападник.
Однак трансфер Жуніора Мораеса в «Рому» залежить від потенційного відходу з римської команди Ніколи Калинича, який поки не погоджується ні на один з наявних у нього варіантів продовження кар'єри.
Крім того, Жуніор Мораес не має паспорта громадянина ЄС, а у «Роми» немає квот для покупки таких футболістів. Втім, в останньому випадку оточення футболіста впевнене, що якщо сторони дійдуть згоди щодо трансферу, то Жуніор Мораес зможе претендувати на громадянство відразу в двох країнах з ЄС.
Крім «Роми» пильний інтерес до Жуніора Мораеса проявляла і «Болонья». Три тижні тому представники цього клубу провели переговори з агентом футболіста, який був в Італії, проте офіційної пропозиції «Шахтарю» на цей момент так і не направили.
Жуніор Мораес є найкращим бомбардиром поточного розіграшу УПЛ. До зимової перерви форвард відзначився 15 голами в 16 проведених матчах.
Олексій Сливченко Джерело: RomaPress
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:30 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі