Семенов повертається на КМ: «Хвилювання нема. Обергоф – це лотерея!»

Український біатлоніст виступить на 4-му етапі Кубка світу в Німеччині

Український біатлоніст Сергій Семенов після 9-місячної перерви повернувся до складу основної команди і виступить на 4-му етапі Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Напередодні змагань спортсмен розповів про підготовку і поділився очікуваннями від дебютних стартів:
«Хвилювання перед дебютом на Кубку світу в новому сезоні немає - це швидше бажання показати хороший результат, передбачити який в Обергофі практично неможливо. Дуже часто - це лотерея. На жаль, через пропуск перших етапів Кубка світу я втратив можливість стартувати в перших групах, а там це може стати великою перевагою. Тому оцінювати виступи буду вже упродовж етапу. Головне - настрій позитивний, а це вже плюс.
Провести грудень на Кубку IBU планували ще влітку, тож дотримувалися цього плану. Я провів декілька хороших гонок, зумів відчути впевненість у стрільбі, а перемога в індивідуальній гонці принесла ще більше мотивації і впевненості у своїх силах. Як до Олімпіади, так і до чемпіонату України підготовка однакова - комплексні тренування різної інтенсивності. Але хвороба в грудні та довге відновлення після неї трохи вибила з наміченого шляху.
Рік закінчив відмінним лижним тренуванням і польотом на вертольоті в долину Енгадін (Швейцарія). Там у компанії друзів моєї дівчини - Аіти Гаспарін - зустрів Новий рік. Усе було досить скромно, бо святкування потрапило на період підготовки до Кубка світу».
Микола Степанюк Джерело: Суспільне Біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:42 4

Артем із 21 м'ячем більше не лідер, у Александера на рахунку 23 голи після 37-го туру

Коментарі