Хетафе – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Галактікос» мають намір перервати триматчеву нічийну серію

На мадридський «Реал» чекає дуже насичений початок нового року. Після календарної зустрічі чемпіонату «галактікос» битимуться за Суперкубок Іспанії, який буде проходити в новому форматі. У півфіналі турніру підопічні Зінедіна Зідана зіграють з «Валенсією», а в разі успіху в вирішальному протистоянні поборються за трофей з переможцем пари «Барселона» - «Атлетіко». Але це справи майбутнього тижня, а поки «вершкові» зосереджені на тому, щоб перервати триматчеву нічийну серію перемогою над «Хетафе».

Так, «Реал» вже три матчі не перемагає. Але з іншого боку, ці нічийні результати навряд чи можна записати в пасив мадридського клубу. Принаймні, два з них. У поєдинку проти «Валенсії» мадридці врятувалися від поразки на п'ятій компенсованій хвилині, а потім зіграли внічию з «Барселоною». І хоч «галактікос» твердили, що могли обіграти каталонців, очко, здобуте на «Камп Ноу», можна вважати цілком почесним досягненням. «Нульовка» в поєдинку з «Атлетіком» точно не входила в плани «бланкос», тим більше, що вона дозволила «Барселоні» вийти на чисте перше місце в турнірній таблиці.

Безперечно, в протистоянні з «Хетафе» у «Реала» немає права на осічку. Втім, і «сині» не збираються без бою відпускати фаворита. Команда Хосе Бордаласа йде у верхній частині турнірної таблиці (шосте місце), до чого після повернення команди з Сегунди вже починають звикати любителі іспанського футболу. Перед двотижневою паузою в чемпіонаті «Вільярреал» перервав семиматчеву безпрограшну серію «міських», обігравши суперників з мінімальним рахунком.

Чималий внесок в успішну гру «Хетафе» вносить форвард команди Анхель, який номінований на звання кращого гравця грудня в Ла Лізі. У «Реала», до слова, отримали визнання дії Каріма Бензема. Іспанське видання Marca назвало француза другим в списку ста кращих футболістів минулого року. Не може не радувати шанувальників «Королівського клубу» і лазарет «галактікос», який порожніє: перед протистоянням в Хетафе надійшли новини про готовність допомогти своїм партнерам Хамеса Родрігеса, Лукаса Васкеса та Марсело. Відзначимо, що «Хетафе» не допоможе захисник Матіас Олівейра, який вийшов на заміну після перерви в матчі проти «Вільярреала», а вже на 61 хвилині покинув поле, отримавши дві жовті картки.

«Хетафе» важко назвати незручним суперником для «Реала». В останніх 11-ти очних зустрічах «галактікос» десять разів обігрували суперників, причому частенько траплялися розгромні рахунки (особливо порадував результативністю матч в 2015-му - 7:3 на користь «Реала»). Але в квітні минулого року «сині» зуміли перервати сумну серію з поразок від «бланкос», зігравши на своєму полі в безгольову нічию з «Королівським клубом». А остання перемога «Хетафе» над «Реалом» була зафіксована в серпні 2012-го. Як буде цього разу, дізнаємося в суботу.

Орієнтовні склади:

«Хетафе»: Соріа - Суарес, Даконам, Кабрера, Ньом - Портільо, Арамбаррі, Максимович, Куку - Мата, Моліна

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Начо - Модріч, Кроос, Вальверде - Родріго Гоес, Бензема, Іско.

4 січня, субота

«Хетафе» - «Реал»
Хетафе. Стадіон «Колісеум Альфонсо Перес». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Хосе Мунуера Монтера
Прогноз Sport.ua - 0:2
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів