Карпати: «Наше завдання – створення потужного, конкурентоспроможного клубу»

«Зелено-білі леви» привітали вболівальників з новим роком

Львівські «Карпати» на офіційному сайті опублікували привітання з новим 2020 роком.
«2019-й рік, що минає, був для всіх карпатівців особливим, ювілейним. Півстоліття тому «зелено-білі» здобули легендарний трофей - Кришталевий Кубок. Карпатівська історія сповнена досягненнями і незабутніми моментами. Віддаючи пошану легендам команди, ми водночас прагнемо до відродження переможних традицій. Наше завдання - створення сучасного, потужного, конкурентоспроможного клубу, чиї результати виступів будуть відповідати славному імені «Карпат».
І як би не було важко, які б перешкоди не стояли на нашому шляху, у ці радісні зимові дні з особливою впевненістю віримо - у найближчому майбутньому численні прихильники команди матимуть не одну нагоду вигукнути: «Виграли «Карпати» - треба святкувати!»
Тож, вітаючи усіх з прийдешніми різдвяними та новорічними святами, бажаємо вашим домівкам світла та радості, а вам - красивих перемог, чесних суперників, миру та злагоди», - сказано в заяві.
Відзначимо, що на зимову перерву «Карпати» пішли на останньому місці в таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в активі 11 очок. Відставання від передостанньої позиції становить три очки.
Раніше повідомлялося, що «Карпати» винні гравцям зарплату за 2,5 місяці.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 6

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі