Горан ПОПОВ: «Суркіс платив великі гроші, щоб ми були краще за Шахтар»

Колишній захисник «Динамо» – про зарплату в київському клубі

Македонський екс-захисник «Динамо» Горан Попов розповів про високі зарплати в київському клубі під час його виступів і про ставлення до Ігоря Суркіса.
- Великі зарплати в українському футболі тоді - добре чи погано для розвитку футболу в країні?
- Коли був у «Динамо», Суркіс платив великі гроші нашим гравцям, щоб ми були кращими, ніж «Шахтар». Тому футболісти маленьких команд намагалися грати проти нас супер, показати свої найкращі якості і потрапити в один з цих клубів.
Грубо кажучи, переходиш в «Динамо», підписуєш контракт на 3 роки і спокійно живеш після кар'єри. Зарплати були дуже хорошими. Для мене, як футболіста, який там грав, це було супер. Але не було добре для інших команд - але це їхні проблеми.
У нас була конкуренція з «Шахтарем», «Дніпром», «Металістом» і всі давали такі великі гроші. Але якщо хтось з таких команд падає, інший президент скаже: «Дивись, не дам більше зарплати. Адже немає конкуренції».
Але для мене все було добре - отримував велику зарплату. Завжди говорив і Ігорю Суркісу сказав, коли їхав, що вважаю його другим татом. Це точно. Він зробив все для моєї кар'єри, потім в Англію і в Македонію відпустив, - сказав Попов.
Нагадаємо, Горан Попов був на контракті в «Динамо» з 2010 по 2014 рік. Провів за основну команду 32 матчі, забив 2 м'ячі.
Горан ПОПОВ: «Ярмоленко буде грати у Вест Хемі до кінця кар'єри»
Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі