Лестер — Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У видовищному поєдинку зійдуться лідери АПЛ

У четвер, 26-го грудня, відбудеться поєдинок 19-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Лестер» прийме «Ліверпуль» на стадіоні «Кінг Пауер».
Мало хто міг передбачити, що до 19-го туру АПЛ саме «Лестер» буде посідати другий рядок турнірної таблиці, маючи в активі 39 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 41-14. Менше всіх, напевно, такого повороту подій чекав наставник «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола, чия команда поки що посідає третє місце в чемпіонаті, відстаючи від «лисиць» на одне очко.
Але останнім часом у «Лестера» не все гладко в англійській першості. У передостанньому поєдинку «лисиці» вдома несподівано не змогли обіграти «Норвіч» (1:1), який є явним аутсайдером в поточному сезоні. А в минулому турі «Лестер» на виїзді без особливих шансів програв саме «Манчестер Сіті» (1:3).
І все-таки «Лестер» явно не ликом шитий. Команда Брендана Роджерса дуже мало пропускає - всього 14 м'ячів, що є найкращим показником в лізі поряд з «Ліверпулем». Також «лисиці» багато забивають - 41 м'яч, це третій показник після «Ліверпуля» (42 м'ячі) і «Манчестер Сіті» (50 м'ячів).
Що можна сказати про «Ліверпуль»? Підопічні Юргена Клоппа з піснями рухаються до довгоочікуваного чемпіонського титулу, і зупинити їх може хіба що диво. «Ліверпуль» не просто лідирує в турнірній таблиці, а випереджає найближчого переслідувача, «Лестер», рівно на 10 очок. Неймовірний розрив для чемпіонату Англії, який фантастично складно відіграти.
Незважаючи на те, що «Лестер» грає вдома, саме «Ліверпуль» - фаворит протистояння. «Лисиці» сильні, дійсно сильні в цьому сезоні, але... не такі сильні, як «червоні». Господарі, звичайно, можуть зачепитися за нічию, але перемога зіркових гостей куди більш вірогідна.
Орієнтовні склади:
«Лестер»: Шмейхель - Перейра, Еванс, Сеюнджю, Чілуелл, Перес, Тілеманс, Ндіді, Медісон, Барнс, Варді.
«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Мілнер, Хендерсон, Кейта, Салах, Фірміно, Мане.
Не зіграють: Джеймс - Окслейд-Чемберлен, Клайн, Матіп, Фабіньйо, Ловрен.

26 грудня, четвер

«Лестер» - «Ліверпуль»
Лестер. Стадіон «Кінг Пауер». 22:00
Пряма трансляція на Setanta Sports
ЛЕСТЕР - ЛІВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:2
Арбітр: Майкл Олівер
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:40 2

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі