Олексій АНДРОНОВ: «Тренери Динамо не знають, як використовувати Родрігеша»

Відомий російський коментатор - про свого протеже

Відомий російський коментатор і журналіст Олексій Андронов прокоментував скандальну ситуацію навколо нападника «Динамо» Жерсона Родрігеша, якого свого часу порекомендував керівництву клубу.
«Якщо виникають такі проблеми і людина приходить на тренування під «градусом», то про це треба говорити в той же день, а не тоді, коли закінчився сезон. Відповідно, в той же день штрафувати, переводити в дубль. А інакше якось не віриться, що все було саме так. Ось я ставлю себе на місце тренера. Родрігеш приходить п'яний на тренування. Мені що, грудня чекати, щоб перевести його в дубль? Виходить, треба ставити питання тренеру, який після цього залишає гравця в основному складі. Це взагалі тоді нонсенс. Я не можу собі, наприклад, уявити, щоб до Валерія Газзаєва людина прийшла п'яною і після цього залишилася в «основі».
З іншого боку, цілком зрозуміло, що ті тренери, які зараз працюють в «Динамо», просто не знають, як використовувати Родрігеша. Адже після цього він приїжджає в збірну, причому досить слабку, і забиває гол. Ще й забиває сербам. Я не готовий зараз захищати Родрігеша, може, він і приїжджав з «вихлопом». Але знову ж таки, повторюся - чому всі необхідні заходи не були прийняті в той же день, чому ми все дізнаємося після закінчення останнього матчу сезону, коли команда вже у відпустці?
Не чув, щоб подібні проблеми були у Родрігеша в інших клубах. Тим більше, що ми ретельно моніторили дане питання, і нічого ніде не спливало - ні в Японії, ні в Молдавії», - сказав Андронов.
Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 16:59 3

Девін підколов американця

Коментарі