САБО: «Динамо загрожує 4-те місце! Набрали гравців, які нікому не підійшли»

Експерт стверджує, що в середній лінії у «Динамо» півзахисників немає

Футбольний експерт Йожеф Сабо розповів про своє бачення кризової ситуації в київському «Динамо»:
«Ще півроку тому, на початку чемпіонату я говорив, що в цьому році у «Динамо» буде боротьба за друге місце в УПЛ. Тепер же ми бачимо, що ця боротьба є, але не тільки за друге місце, оскільки можна опинитися і на четвертій позиції. Адже суперники дуже непрості - «Зоря», «Олександрія», «Десна».
Я говорю про те, що у «Динамо» немає середньої лінії. Для мене ці футболісти, не буду називати прізвищ, це не півзахисники. Єдиний опорний півзахисник в команді - це Сидорчук, який вміє відбирати м'яч. Всі інші... не хочу навіть говорити. У Європі що, дурні? Тих футболістів, яких взяло «Динамо», вони раніше побували в 5-7 командах, але нікому не підійшли. А чому вони повинні підходити «Динамо»? Вони можуть тільки послабити гру команди, а не посилити.
Що стосується молодих футболістів «Динамо» - вони не прогресують, вони як прийшли з молодіжної команди, на такому рівні і грають. Не знаю, де клуб може знайти нових виконавців. Але є ряд футболістів, які не підходять для «Динамо».
Легіонери можуть залишити команду взимку? І правильно, нехай залишають «Динамо». І у мене питання: чому на лаві запасних сидить Цітаішвілі? Він повинен грати, прогресувати. У нього все є: швидкість, удар, мислення. Однак він знаходиться в запасі і виходить на десять хвилин. Крім того, не росте Циганков, на якого ми всі сподіваємося. Ви бачили в цьому році, що він прогресує? Навпаки».
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 26

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі