САБО: «Невихід Динамо – це катастрофа! Але звільняти Михайличенка не можна»

Футбольному експерту сподобалася тактика «Аталанти» в матчі в Харкові

Футбольний експерт Йожеф Сабо поділився думкою про кризову ситуацію в київському «Динамо»:
«Ні в якому разі звільняти Михайличенка не можна, у нього повинна бути гарна програма підготовки команди. Тренер повинен знати, яким чином підняти рівень гри - це найголовніше питання. Просто так тренуватися - це не те. Свіжий приклад: гра «Аталанти» в Харкові. Вони обрали тактику: активний відбір, пресинг. Як тільки хтось із футболістів «Шахтаря» отримував м'яч - його відразу ж «накривали» двоє-троє гравців. До того ж, вони всі 90 з гаком хвилин носилися по полю - це говорить про фізичну готовність команди.
У великого Лобановського фізика завжди була на першому плані. Крім того, ігрова дисципліна - на дуже високому рівні, тобто, тренер дає завдання гравцеві, яке він повинен виконати. Якщо не виконуєш, вибач, йди в іншу команду або сідай на лаву запасних. Подивіться, які фізичні кондиції у команди Гвардіоли або Клоппа. Всі футболісти носяться по полю до фінального свистка, і що примітно, всі відбирають у суперника м'яч, Салах в тому числі...
Невихід до плей-оф Ліги Європи? Це катастрофа! Вибачте, але слабкіше групи вже неможливо було знайти. Тільки подумати: «Динамо» не може обіграти вдома таких суперників. Не можуть, бо немає гри. Абсолютно. Подивимося, що буде після зимової паузи».
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:01 25

Марлон Гомес оформив одразу три голи в першому матчі в стартовому складі за донецький клуб

Коментарі