Барселона і Реал зіграли нульову нічию на Камп Ноу

Суперники мали моменти, щоб вразити ворота, але так їх і не використали

Матчі «Барселони» з «Реалом» завжди викликають підвищений інтерес як у іспанських шанувальників футболу, так і в усьому світі. Адже ці команди, як правило, є еталоном розвитку футболу. Тут зібрані кращі гравці планети, на них рівняються, у них навчаються.
Ось і від нинішнього протистояння давніх суперників багато хто очікував блискучої гри з великою кількістю небезпечних моментів і голів. Однак, ця зустріч, що проходила на знаменитому стадіоні «Камп Ноу», багато в чому не виправдала такі очікування.
В першій половині матчу краще виглядав «Реал», який завдав значно більше ударів по воротах суперників. Ось тільки по-справжньому гольових було замало.
Так, на 17-й хвилині після подачі кутового Каземіро цілком міг відкривати рахунок, коли головою направляв м'яч у ворота, але на лінії їх виявився Піке, який вибив м'яч в поле. Ще одного разу Каземіро непогано пробив з-за штрафної на 26-й хвилині, але тут вже надійно зіграв тер Штеген. Також німецький голкіпер господарів поля виручив свою команду після небезпечного удару Вальверде на 44-й хвилині.
Що стосується «Барселони», то до перерви запам'яталися лише два моменти, які вони створили біля воріт Куртуа і обидва за участю Мессі. Спочатку він добивав м'яч після відскоку на 31-й хвилині, однак тепер вдало зіграв захисник «Реала» Рамос, який вчасно підстрахував свого воротаря. А в кінці тайму після точної передачі Мессі один на один з воротарем вискочив Альба, але його удар у дальній кут воріт виявився неточним.
Після перерви гра дещо вирівнялася і вже два дуже хороших моменти не використали барселонці. На 60-й хвилині після комбінації Мессі і Грізманна аргентинець не зміг як слід пробити по воротах. А 72-й хвилині Де Йонг бив з чудової позиції вже з меж штрафного майданчика, проте Куртуа зайняв правильну позицію і парирував цей удар.
«Реал» теж багато атакував, але до гольових моментів дістався лише одного разу, коли Бейл навіть забив м'яч. Однак арбітр матчу Алехандро Ернандес Ернандес зафіксував офсайд, що потім підтвердив і ВАР.
Ось, мабуть, і все. Ще було багато боротьби, багато фолів, про що свідчать 8 жовтих карток, але голів (зарахованих) глядачі так і не побачили.
В підсумку нічия 0:0.
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
Чемпіонат Іспанії. 10-й тур
Барселона - Реал - 0:0
Ракітіч (21), Суарес (40), Лангле (45) - Каземіро (66), Бейл (70), Іско (76), Рамос (78), Карвахаль (90+2)
«Барселона»: тер Штеген, Альба, Лангле, Піке, Самеду (Відаль, 55), Зе Роберто, де Йонг, Ракітіч, Мессі, Грізманн (Фаті, 83), Суарес
«Реал»: Куртуа, Менді, Рамос, Варан, Карвахаль, Крос, Каземіро, Вальверде (Модріч, 80), Іско (Родріго, 80), Бензема, Бейл
Арбітр: Алехандро Ернандес Ернандес
Стадіон «Камп Ноу»
БАРСЕЛОНА - РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 17:23 107

Команди провели прісний перший тайм, але в другому колектив із Ковалівки посипався

Коментарі