Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Не захоплююся тим, що бив Хачеріді»

Український воротар поділився думкою щодо екс-гравця «Динамо»

Колишній голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився думкою щодо свого колишнього одноклубника Євгена Хачеріді.
«Бити одноклубника - ненормально? А ставитися так до всієї команди - нормально? По-перше, я не сприймаю це як свою чудову дію. Я не захоплююсь тим, що зробив. По-друге, я розумів, що це була остання крапля.
Ми з Шевченком його просили, йому доводили... Був момент, коли ми разом трохи його не... Андрій мене тоді стримав, сказав: «Давай не будемо». Були вичерпані майже всі можливості. Потім - емоції.
Тренер не повинен цього робити. Він його може не поставити в склад, відлучити від тренувань. Це він для себе вирішує, як буде краще для гравця, як буде краще для команди.
Женя так і не зрозумів, що на нього розраховують. У нього є всі якості. До речі, я не зустрічав жодного футболіста з такими фантастичними якостями, як у нього. У нього була вибухова швидкість, прекрасний зріст, він досить координований. Він повинен був грати в найсильнішому чемпіонаті Європи і бути одним з найкращих. Можливо, він, як і Вірджіл ван Дейк, був би номінований на «Золотий м'яч».
Але його ставлення і нерозуміння всіх тих ключових моментів призвели до того, що він в інтерв'ю говорив, що його не розуміють тренери, що він не знає, чого вони від нього хочуть. Хачеріді, на мій погляд, не командний гравець. Він міг би себе більше реалізувати як індивідуальність», - вважає Шовковський.
Михайло Шаповалов Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 вересня 2024, 00:03 18

Джастін Лонвейк сезон 2024/25 проведе у клубі «Віборг»

Коментарі