Віктор СКРИПНИК: «Сподіваємося, хлопці з Динамо будуть з нами до літа»

Наставник «Зорі» прокоментував поразку від «Шахтаря» у 18-му турі УПЛ (1:2)

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник поділився враженнями щодо поразки від донецького «Шахтаря» (1:2) у 18-му турі чемпіонату України.

- Ми засмучені. Не хочу сказати, що гра давалася. Після перемоги в Києві хотіли сильно грюкнути дверима, однак ледве їх прикрили. Грали вперед, на перемогу. За рахунку 1:1 намагалися далі зламати оборону «Шахтаря». Однак індивідуальні властивості суперника призвели до того, що ми пропустили цей гол із пенальті. Добре діяли в тому моменті - усі, як ми дивилися й бачили. Нам є куди зростати й прагнути. Протягом цих п'яти місяців у мене більше позитива, ніж негатива, команда це теж відчуває. Ми почали грати в атрактивний футбол. Це всім до вподоби, і нам також. Проте коли поступаєшся в таких матчах, трохи боляче. Хлопці засмучені. Хоча, за великим рахунком, якщо б нам сказали п'ять місяців тому, що ми зазнаємо поразки 1:2 від «Шахтаря» й будемо засмучені, що програли не за грою… Завжди є що покращувати. Відзавтра хлопці у відпустці, а 13 січня ми збираємось. Збори вже заплановано, працюватимемо далі.

- Як почуваються Микита Шевченко, Євген Чеберко? Наскільки вам їх сьогодні бракувало?
- Євген Чеберко 13 числа переніс операцію в Кельні. Усе нормально, він відновлюється, на збори вже має їхати з нами. У Микити проблема з привідним м'язом, яка не давала йому тренуватись, і ми не хотіли ризикувати. Не хочу сказати, що через це програли. У нас є хлопці, й на полі було видно, що той-таки Заурі сьогодні взяв два-три гарні м'ячі, виручив. А програє вся команда. Прикро, однак працюватимемо далі й вдосконалюватимемось.

- За орендованими футболістами маєте розуміння?
- Усе йде до того, що вони їдуть з нами на збори. Хоч ми не знаємо, як там вирішуватиметься в «Динамо» (Київ). Завтра вони грають. Зміниться щось або ні, ми не знаємо, проте сподіваємось, що ці хлопці будуть із нами щонайменше до літа.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі