Тренер Лугано: «Переконався, що Динамо - найсильніша команда групи»

Цікава думка наставника

«Лугано» в Києві зіграло 1:1 з «Динамо» в останньому матчі групового етапу Ліги Європи. Обидві команди не вийшли в плей-офф турніру, а тренер гостей Мауріціо Якобаччі назвав суперника найкращою командою групи.

- Наскільки ви задоволені результатом матчу?
- Звичайно, я не можу сказати, що розсерджений. Трохи розчарований, адже ми наостанок втратили можливість перемогти, але з цим нічого не поробиш. Все-таки ми грали на чужому полі проти дуже сильної команди. Сьогодні я переконався, що "Динамо" було найсильнішою командою в нашій групі.

З самого початку матчу ми намагалися робити все, що в наших силах. Господарі були націлені тільки на перемогу, докладали багато зусиль для цього і пресингували нас. Але ми зуміли вистояти, розіграти хорошу комбінацію і забити гол. Правда, в компенсований час втратили перемогу, пропустивши м'яч. Але, думаю, гра була такою, що шкодувати про це немає сенсу.

- З чим ви можете пов'язати пропущений вашою командою гол?
- Я нікого не хочу звинувачувати. Ми грали на важкому полі, ще раз повторю, що нам протистояла дуже сильна команда, яка має великих гравців європейського калібру. Незважаючи на це, ми виступили гідно.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі