Шахтар хоче продати Тайсона за 20-25 мільйонів євро

Принаймні, про це повідомляють бразильські ЗМІ...

Керівництво «Шахтаря» готове розглянути варіанти з продажу капітана команди Тайсона, стверджує бразильська редакція порталу Goal.com.
За даними джерела, футболіст попросив босів «гірників» відпустити його на батьківщину ще після расистського скандалу на матчі з «Динамо». Але з часом ситуація тільки погіршилася. Після вчорашнього поєдинку Ліги чемпіонів проти «Аталанти» (0:3) опорний півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко досить однозначним натяком дав зрозуміти, що не всі гравці команди готові на максимум можливостей віддаватися за клуб. Зокрема, Степаненко сказав, що «деякі отримують жовту картку і не їдуть на гру з «Зорею», недвозначно давши зрозуміти, про кого йде мова.
Тайсон не затримався зі своєю відповіддю, але, як повідомляє джерело, позицію Степаненка підтримує керівництво «Шахтаря» і більшість членів команди.
З цієї причини Тайсон ще більш рішуче націлений залишити клуб в зимове трансферне вікно, аж до того, щоб на рік поїхати в один з бразильських клубів в оренду.
Відзначається, що керівництво «Шахтаря» зацікавлене у продажу Тайсона, але хоче виручити від угоди 20-25 мільйонів євро.
На даний момент на Тайсона претендують відразу три клуби з Бразилії - «Корінтіанс», «Інтернасьонал» та «Палмейрас», однак малоймовірно, що будь-хто з них буде готовий заплатити за 31-річного футболіста таку суму, як бажає «Шахтар».
Нагадаємо, минулого літа на Тайсона активно претендував «Мілан», який був готовий заплатити 20 мільйонів євро, але боси «гірників» відмовилися, бажаючи отримати на 10 мільйонів більше.
Олексій Сливченко Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі