Сергій МОРОЗОВ: «0:3 — це ляпас Шахтарю»

Спеціаліст поділився думкою про поразку «гірників» від «Аталанти» в Лізі чемпіонів (0:3)

Колишній форвард «Шахтаря» Сергій Морозов прокоментував поразку «гірників» від «Аталанти» (0:3) і виліт з Ліги чемпіонів.
«Якщо брати підсумковий рахунок 0:3, то це, безумовно, ляпас нам. «Шахтар» матиме в недалекому майбутньому зміна поколінь, це очевидно. На рівні чемпіонату вона проходить не так помітно, враховуючи рівень чемпіонату. А в Лізі чемпіонів це видно. Якщо оцінювати результат виступу в групі, то він прийнятний. Це пов'язано саме зі зміною поколінь. «Аталанта» - не та команда, якій ми повинні програти в три м'ячі. Правда, є моменти. Було два епізоди з VAR, повинні були видаляти гравця «Аталанти». Якби не ці моменти, то була нічийна гра. Приблизно дві однакові команди. VAR і те, що не видалили гравця «Аталанти», було ключовим.
Давайте згадаємо весь груповий турнір. На останніх хвилинах зіграли внічию в Загребі. У нас немає стабільності, є гойдалки. До того ж, ми погано провели домашні матчі. Програли «Манчестер Сіті», програли «Аталанті», зіграли внічию з «Динамо». На виїзді ми грали краще. Сьогодні з напругою краще впоралася «Аталанта». Команда після 0:1 перебувала в трансі. Під час другого голу хтось повинен був крити ближню штангу і грати по м'ячу. Але там нікого немає, це дитячий гол. Сьогодні команда вийшла грати на нічию. Ми сьогодні в атаці не зіграли ніяк. Зазвичай «Шахтар» могутніше атакує. Що стосується червоної картки Додо, то у нього немає досвіду гри в Лізі чемпіонів. У нього не витримали нерви. Ці емоції неприпустимі в Лізі чемпіонів», - вважає Морозов.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 07:15 0

«Великий Джордж» відзначив потужність Ерні Шейверса

Коментарі