Новий тренер Руху стане відомий до кінця тижня

Про це заявив президент клубу Григорій Козловський

Вчора «Рух» звільнив з поста головного тренера Леоніда Кучука. Президент клубу Григорій Козловський розповів про те, коли стане відомий новий наставник команди:

«Після Леоніда Кучука будь-кому було б важко. Подивіться на «Динамо». Лобановського немає вже багато років, ніби всі у нього вчилися, з конспектами ходили і кивали головою, що все розуміють, а всі бачать, який результат. Після Кучука буде важко і легко одночасно, тому що він залишив після себе слід, своє бачення.

Руйнувати щось глобально в команді я не збираюся. Хочеться, щоб наступником Кучука був тренер, максимально наближений до філософії побудови команди. Тому будемо шукати таку людину, яка повинна буде розуміти цю філософію. Кардинальних змін не буде. Все, що побудував Станіславович, нас влаштовує. Будемо шукати такого тренера, який би доповнив цей фундамент.

Я часто спілкуюся з різними тренерами, але це не означає, що вже сьогодні зроблю комусь із них пропозицію. Цей крок повинен бути зважений. Хочеться, щоб прийшов тренер і тренував команду 10 років. З ім'ям нового тренера ми визначимося вже скоро, у нас є поради Станіславовича, ми до них прислухаємося. Думаю, до кінця тижня стане все відомо».

Олег Дідух Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 16:04 6

Раніше Маріно виконував функції асистента Арне Слота, а зараз працює із «Шахтарем»

Коментарі