Александру БОЙЧУК: «Після вилучення ми остаточно посипалися»

Нападник «Карпат» – про розгромну поразку від чернігівської «Десни»

Форвард львівських «Карпат» Олександру Бойчук прокоментував поразку від чернігівської «Десни» (2:6) в матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги.
«Ми програли - тут складно щось коментувати. Та й рахунок дуже красномовний. Жоден з гравців не зумів проявити свої найкращі якості і це перетворилося у велику кількість пропущених м'ячів. Так, я відзначився голом, але не можу сказати, що щасливий. На жаль, поразка затьмарила будь-які приємні емоції. Безперечно, це крок вперед для мене, адже я забив свій дебютний гол у зелено-білій футболці. Сподіваюся, що надалі відзначатимуся частіше.
На стартових хвилинах у наших діях було багато хаосу, ми не були сконцентровані як слід. Через це пропустили два швидких голи. Довелося фактично розпочинати поєдинок з рахунку 0:2. Добре, звичайно, що ми повернулися в гру і нав'язували супернику свій футбол. Могли вдруге засмутити «Десну» наприкінці першого тайму, тоді все було б інакше. Вилучення остаточно зіпсувало всі наші плани і ми посипалися», - сказав Бойчук.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:05 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів