Євген ЦИМБАЛЮК: «Якби не вилучення, ми б змогли зберегти нічию»

Півзахисник «Олімпіка» – про поразку від «Динамо»

Хавбек донецького «Олімпіка» Євген Цимбалюк прокоментував поразку від київського «Динамо» (1:3) в матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.
«Звичайно, неприємно програвати. Нічого не можу сказати з приводу червоної картки. Мені здалося, що в тому епізоді обидва футболісти йшли на м'яч. У першому таймі було важко, Динамо чинило тиск на наші ворота. Але ми витримали стартовий натиск і, навіть після пропущеного, у нас вийшло швидко відігратися. Дуже важко протистояти такій команді як Динамо в меншості. В епізоді, коли ми пропустили другий гол, то і зовсім перебували удев'ятьох. Ігор Снурніцин отримав пошкодження і викотився за поле.
Після другого голу в наші ворота і вилучення сили закінчилися. Думаю, якби не вилучення, ми б змогли дотерпіти і зберегти результат. Тренер підтримав нас в роздягальні. Він сказав, що попереду у нас ще багато ігор, де ми будемо домагатися результату. Завжди вигравати неможливо. Ми не збираємося опускати руки. Сьогодні ми показали, що можемо гідно виглядати на тлі навіть такого суперника, як Динамо», - сказав Цимбалюк.
Денис Шаховець Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі