Ігор СУРКІС: «Ми не можемо купувати гравців для кількості»

Президент «Динамо» - про матч з «Олімпіком» та кадрову ситуацію в команді

Президент «Динамо» Ігор Суркіс після матчу з «Олімпіком» (3:1) відповів на запитання журналістів.
- Важка була гра. Як ви оцінюєте матч?
- Так, матч дійсно був важким. «Олімпік» - організована команда. Ми знаємо Вісенте Гомеса, працювали з ним довго. Це тренер, який знає, що він хоче. Я розумів, що після важкого поєдинку з «Мальме» ця гра буде важкою для нас.
Коли у команди є перевага, то треба забивати. Треба свою перевагу втілювати в голи. В «Олімпіка» до перерви був один момент і вони забили, у другому таймі ще один шанс. «Динамо» ж створило 7-8 гольових моментів.
- «Динамо» ставить завдання перемогти в чемпіонаті України і Кубку країни. Пара захисників Шабанов - Кадар - це гравці, які відповідають рівню цих завдань?
- Оцінювати рівень футболістів насамперед повинен тренерський штаб. Саме тренерський штаб ставить мені завдання щодо посилення певних позицій. Ми ж не можемо просто купувати гравців для кількості. У нас на цю позицію є Попов, який буде в загальній групі з понеділка, а також є Бурда, який, ми сподіваємося, відновиться після травми.
Ось буде вже 4 центральні захисники. А солити ми їх не збираємося. Мало того, Михайличенко розраховує на молодого захисника Сироту, який їздив із командою до Мальме. Тренерський штаб бачить у ньому величезний потенціал і можливості стати гравцем першої команди.
Якщо ми будемо брати гравців, то лише тих, хто вже сильніший за наявних. А помиляються всі. Той же Рамос учора в матчі «Реала» забив гол, а потім помилився і його команда пропустила. Немає гравців, які не помиляються. Це неправильний підхід, коли після кожної помилки ми будемо обговорювати рівень гравця.
- Чи буде взимку посилення команди на трансферному ринку? Якщо так, то які позиції будуть посилені?
- З цього питання ми зустрінемося з головним тренером, обговоримо ситуацію. Є певні намітки, але повторюся ще раз, мова буде йти саме про посилення команди, а не придбання нових футболістів заради кількості.
Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі