Артем ПРИМА: «У змішаній естафеті був сам на себе не схожий»

Український біатлоніст – про свій виступ в міксті

Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував 15-е місце в змішаній естафеті на першому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.
«Що стосується початку сезону, давно вже чекав гонок, скоріш би вже розпочались старти, тому що багато тренувального часу було проведено, була зроблена гарна підготовка. Налаштовувався на старт як фізично так і психологічно, думав що все буде добре, перед стартом, за день-два почував себе дуже добре, і хотів вже поскоріше виступити. Але сьогодні справді, був сам на себе не схожий, тому що дуже важко відчував себе на дистанції, не міг рухатися добре. Не знаю чому, ми з лікарем це розберем, поговоримо і знайдемо причину.
Що стосується стрільби, вітер сьогодні був такий доволі підступний, дуже сильний. То зправа, то зліва, трохи змінювався, але сила вітру була доволі великою. І так вийшло... мені по відчуттях здавалось, що два перших промахи зверху. Я сповз по коврику нижче, здається почав влучати, але тренер потім сказав, що все було на 3 години, тобто, треба було зробити дві поправки вліво.
Сьогодні повністю собою не задоволений. Перш за все, на рахунок ходу. Стан був дуже поганий», - сказав Прима.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів