Роман САНЖАР: «Хлопці не готові психологічно»

Потрібно посилювати команду досвідченими гравцями, впевнений тренер «Карпат»

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар підбив підсумки поразки від «Зорі» (0:2) в 16-му турі УПЛ.
- Вітаю «Зорю» з перемогою. По грі скажу, що, поки були сили, в обороні ми грали організовано. Були моменти в першому таймі, але їх було мінімум. Пропустили гол зі стандарту. Не допрацювали в обороні.
Потім зробили заміни. Перебудувалися на гру в чотири захисники, але потім отримали ще один гол. У нас була хороша самовіддача, хлопці були добре налаштовані, але десь майстерності не вистачає. Замість того, щоб атакувати, ми обрізаємося і отримуємо другий м'яч.
Для того, щоб перемагати, потрібно реалізовувати свої моменти. У першому таймі була поперечина. У другому таймі у Деди був момент. Якби досвіду було більше, міг би підставитися і заробити фол, але ми стоїмо на ногах до кінця. Ми не реалізовуємо моменти, а всю гру проводити в обороні дуже важко. Чекаємо на перерву. Ще дві гри - і потрібно посилювати команду досвідченими гравцями. Тоді і молодь буде швидше розвиватися, і на поле їм буде легше.
- У «Карпат» зараз безвиграшна серія. Наскільки важко в такій ситуації?
- Психологічно важко. Наприклад, Ростислав Лях, який дуже скромно зіграв перший тайм, а в другому таймі у нього пішла гра, але це все було вже після пропущеного голу. Тобто, вийти і зіграти амбітно з перших хвилин, як не кажи, не виходить. Хлопці психологічно не готові. Але я все одно бачу перспективу в «Карпатах», оскільки є хлопці, навколо яких можна будувати команду. Але потрібно додавати більше досвідчених хлопців. Ми - наймолодша команда в Прем'єр-лізі. Тому важко.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 29 вересня 2024, 07:31 3

29 вересня синьо-жовті зіграють проти команди Венесуели, час початку – 18:00

Коментарі