Тайсон Ф'ЮРІ: «Ця маленька жирна свиня знову знищить Джошуа»

Реванш Енді Руїса з Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії

Британець Тайсон Ф'юрі, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, видав свій прогноз на бій-реванш американця Енді Руїса проти Ентоні Джошуа, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.
«Я думаю, що реванш буде схожим на перший бій. Я знаю, що вони обидва схудли, у них було більше часу на підготовку, і вони дещо змінили в команді і в тренувальному таборі. У них будуть різні плани гри і різні підходи, але Майк Тайсон сказав (і це дуже вірно): «У кожного є план, поки його не вдарили по обличчю». Є три правила в боксі: тренуйся, їж добре та відпочивай! Для суперважковаговиків більше ніяких правил немає. Якщо почати впроваджувати всі ці різні технології в свою гру, на 1% покращувати тут і там - то це все нісенітниця.
Енді Руїс - це відмінний приклад. Ця маленька жирна свиня вийшла на короткому повідомленні за три тижні до бою. Він знищив всі пончики в Каліфорнії, а потім відправився до людини, яка пройшла 12-тижневий тренувальний збір з допомогою кращих вчених Британії. У Джошуа були сучасні монітори серця, всі кроссфіт-машини, він робив все абсолютно правильно, у нього було найкраще харчування і найкраща дієта, які тільки можна отримати.
Але маленький товстий хлопець прийшов і знищив його за сім раундів! Тепер всі ці вчені дивляться на мене і кажуть: «Ось це краще, ось як ти повинен це робити». Але вони не можуть зрозуміти. Це бій один на один, і все може трапитися. Коли мій дієтолог каже: «Ми хочемо, щоб ти з'їв те чи інше», я відповідаю: «Ні, у мене буде шоколадка «Марс», шоколадне печиво і чашка кави з десятьма цукрами». Тому що це не змінить мою гру, тому що я у суперважкій вазі. Якщо у вас є що сказати з цього приводу, йдіть та подивіться бій Енді Руїса проти Ентоні Джошуа».
Микола Степанюк Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі