Де дивитися онлайн бій Чжан Чжілей – Андрій Руденко

Український боксер 30 листопада в Монако побореться за титул WBO Oriental

Український боксер-суперважковаговик Андрій Руденко (32-4, 20 KO, 1 NC) проведе бій на великому вечорі боксу 30 листопада в Монако. Він вийде на ринг проти китайця Чжана Чжілея (20-0, 16 KO) в 10-раундовому поєдинку. Початок заплановано орієнтовно на 22:30 за київським часом, і українець розглядається аутсайдером бою. На кону буде стояти другорядний титул WBO Oriental.
Руденко виходить на бій проти китайця на короткому повідомленні. За тиждень до бою він погодився замінити росіянина Сергія Кузьміна (15-1, 11 KO), який нещодавно відмовився від поєдинку через травму ноги. Поєдинок Чжілея і Руденко буде проходити в андеркарді титульного бою російських напівсередньоваговиків Раджаба Бутаєва і Александра Беспутіна за пояс чемпіона світу WBA.
Екс-претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі Хьюї Ф'юрі (23-3, 13 КО) з Великобританії планував провести черговий бій теж в Монако. Його суперником повинен був стати 37-річний чех Павел Соур (11-2, 6 КО). Але бій не відбудеться через вірус, підцеплений британцем.
Промоутером вечора значиться Едді Хірн та його компанія Matchroom Boxing. Пряму трансляцію поєдинку можна буде дивитися за допомогою сервісу трансляцій DAZN, на телеканалах Sky Sports і Матч ТВ. Бій українця почнеться приблизно о 22:00 за київським часом. Всі оперативні новини будуть доступні на Sport.ua.
Файткард вечора боксу в Монако
Александр Беспутін (Росія) - Раджаб Бутаєв (Росія)
Джо Кордіна (Великобританія) - Енріке Тоніко (Мексика)
Сесілія Брекхус (Норвегія) - Вікторія Бустос (Аргентина)
Чжан Чжілей (Китай) - Андрій Руденко (Україна)
Віктор Піто (Франція) - Рафаель Лашом (Франція)
Туласі Тарумалінгам (Німеччина) - Александр Бенідзе (Грузія)
Найан Десліон (Франція) - Хосе Мендоса (Франція)
Уго Мікаллеф (Монако) - Петар Сетініч (Хорватія)
Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 82

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають