Десна – Олександрія – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку шістнадцятого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр ліга. 16-й тур.

Десна - Олександрія 2:0

Хльобас, 46, Філіппов, 60

Філіппов, 27 - Банада, 12, Стецьков, 63

Десна: Літовка - Мостовой, Імереков, Єрмаков, Д. Фаворов - Картушов, Огиря - Хльобас (Домбровський, 86), А. Фаворов (Приндета, 90+3), Конопля - Філіппов (Калітвінцев, 90).

Запасні: Татаренко, Кузик, Дегтярьов, Богданов.

Олександрія: Паньків - Мірошніченко, Шендрик, Дубра, Пашаєв (Стецьков, 61) - Третьяков, Гречишкін, Банада, Лучкевич - Безбородько, Задерака (Шастал, 61) .

Запасні: Білик, Бабогло, Запорожан, Грицук, Тейшейра.

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон: ім. Ю. Гагаріна (Чернігів)

Наші оцінки:

Заміни Десни: Домбровський - б/а, Калітвінцев - б/а, Приндета - б/а.

Заміни Олександрія: Стецьков - 5,0, Шастал - 5,5, Грицук - 5,0.

У неділю, 1-го грудня, відбудеться поєдинок шістнадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому чернігівська «Десна» битиметься проти «Олександрії». Матч пройде в Чернігові, на поле стадіону ім. Ю. Гагаріна, початок о 14:00.
З мріями про 1/16 фіналу Ліги Європи для підопічних Володимира Шарана було остаточно покінчено за підсумками протистояння з німецьким «Вольфсбургом» (0:1). Тепер, «Олександрія» може всю свою увагу зосередити на внутрішній першості, де «бронзовий» призер знаходиться в крокової доступності від позиції, що настільки йому полюбилася. Однак на шляху «оленів» знаходиться чернігівська «Десна», яка не впоралася з труднощами пізньої осені, від чого розгубила всі свої претензії на другу сходинку в турнірній таблиці. Хто ж почне зиму 2019-го року з перемоги?
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Десною» та «Олександрією». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі