Олег КУЗНЄЦОВ: «У Динамо ідеальні шанси на вихід до плей-оф»

Спеціаліст прокоментував поразку киян в матчі з «Мальме»

Відомий український тренер Олег Кузнєцов підбив підсумки поєдинку «Динамо» з «Мальме» (3:4) в Лізі Європи.
«Для глядачів весела гра вийшла. Це вже стало тенденцією, - коли «Динамо» пропускає голи на початку таймів. Причому безглузді голи ... Потім кияни перехопили ініціативу і мали дотиснути суперника. Класна команда тим і відрізняється від інших, що вміє витискати ще більше. Однак «Динамо» відійшло назад ...
«Динамо» при розіграші стандартів в своїй штрафній діє проти опонентів персонально. Я впевнений, що перед поєдинком був розписаний і розібраний кожен футболіст «Мальме». Але кияни багато помилялися. Окремо говорити про когось немає сенсу. Всі чотири пропущені м'ячі - це точно не командні промахи, а саме індивідуальні.
Шанси на вихід до плей-оф? Ідеальні. Все в руках «Динамо». Думаю, з «Лугано» у біло-синіх проблем не буде. До того ж, в іншому поєдинку групи - «Копенгаген» - «Мальме» хтось обов'язково очки втратить ... Звичайно, якби кияни виграли в Швеції, то вийшли б у плей-оф з першого місця. Це дало б перевагу при жеребкуванні раунду плей-оф. Але головне для «Динамо» зараз - зробити належні висновки, забути про перестрілку в Мальме, і пробитися далі», - сказав Кузнєцов.
Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 10:52 4

Збори команди мають розпочатися 8 липня

Коментарі