ЖАБЧЕНКО: «Якщо думати про нічию з Мальме, то не варто їхати до Швеції»

Експерт вважає, що «Динамо» має перемагати «Мальме» і виходити в плей-оф Ліги Європи

Відомий український тренер Ігор Жабченко поділився очікуваннями від матчу київського «Динамо» з «Мальме» в рамках групового етапу Ліги Європи.
«Схоже, кадрових проблем у «Динамо» перед матчем з «Мальме» немає. У розпорядженні Олексія Михайличенка всі футболісти майже одного рівня, тому ротація якщо в Швеції і буде, то мінімальна, і кардинально на стиль гри команди вона не вплине. Звичайно, чекаю з перших хвилин появи на полі Беньяміна Вербича, який з «Маріуполем» вийшов тільки в кінцівці поєдинку. Бойко хоча і прилетів, але поки він, звичайно, не готовий повернутися до складу, а Кадар цілком зможе замінити Попова.
У Швеції, звичайно ж, «Динамо» треба перемагати, щоб не відкладати питання виходу до наступного раунду на заключну гру турніру проти «Лугано». Про поразку навіть думати не хочеться, тому що тоді шанси у «Динамо» на весняний плей-оф помітно знизяться.
Чи влаштує нічия? Якщо виходити на поле з такими думками, то годі було й їхати до Швеції. Перед початком турніру, може, комусь здавалося, що група легка, але матчі показали, що всі ігри складні.
Скандинавські команди завжди були складними суперниками для «Динамо». Шведи, як і данці, грають до останніх хвилин, з бійцівськими якостями. Тому в Мальме ніяк не можна програти господарям в настрої, в бажанні виграти цей матч», - сказав Жабченко.
Матч «Мальме» та «Динамо» відбудеться 28 листопада в Швеції. Початок гри о 22:00 за Києвом.
Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі