НЕСЕНЮК: «Президента Львова ніхто три роки не бачив, покажіть нам його»

Спортивний журналіст звернув увагу на відсутність Богдана Копитко

Спортивний журналіст Микола Несенюк звернув увагу на ситуацію в клубі ПФК «Львів»:
«Є у нас цікавий футбольний клуб «Львів». Раніше клубів з такою назвою у Львові було три або чотири. І вони згодом зникали, не залишивши після себе ніяких матеріальних слідів, крім згадок в документах. Але ця назва чимось приваблює, і є тепер ще один «Львів», який бере участь в футбольних змаганнях. Цей «Львів», якщо вірити офіційному сайту Української прем'єр-ліги, заснували в 2016 році. Запитайте, що в цьому незвичайного? Хіба такі ж футбольні клуби не з'являються і не зникають у нас мало не щомісяця? Таки ні! Тому що в інших, так само як в колишніх клубах під назвою «Львів», були президенти, яких можна було побачити і навіть поговорити.
А власника і президента нинішнього ФК «Львів» Богдана Копитка ніхто не бачив. Всі мої колеги додали б: «від слова зовсім», але я заради чистоти мови цього не роблю. Копитка дійсно ніхто не бачив з 2016 року. Навіть ті, хто в 2016-м підірвали автомобіль, в якому той Копитко повинен був їхати. В результаті загинули люди, спійманих виконавців суд відпустив. Словом, все як у нас. Тому жоден футболіст або тренер футбольного клубу «Львів» жодного разу не бачив свого президента. Також не бачили його ні в федерації - асоціації футболу, ні в Прем'єр-лізі, де виступає команда, яка належить Копитко. Його фото, яке в останні роки подорожує вітчизняними засобами масової інформації, є практично єдиним підтвердженням існування Копитка.
Звичайно, «Львів» - не єдиний український футбольний клуб, власник якого не показується на люди. Але той інший хоч на відео записується, чим засвідчує факт свого фізичного існування в часі і просторі. Тому маю тепер нову розвагу - у всіх, хто або працює, або працював у футбольному клубі «Львів», я питаю при зустрічі тільки одне - Копитка бачив? І відповідь отримую завжди те саме - ні! Ніяких слідів, ні відео або ще якогось зображення, крім того знімка, теж знайти неможливо. Ну, відгукніться ж хоч хто-небудь! Він дає комусь якісь вказівки, врешті-решт - гроші! Покажіть нам, дорогі львів'яни! Поки ще «Львів» існує. Потім вже той Копитко буде не цікавий. Принаймні, любителям футболу».
Микола Степанюк Джерело: Газета по-українськи
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 3

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі