Символічна збірна 15-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 15-го туру чемпіонату України з футболу.

Воротар:

Євген Волинець ( «Колос»). 26-річний український воротар відіграв на нуль в поєдинку з «Десною», чим дуже допоміг своїй команді здобути впевнену перемогу (2:0).

Захисники:

Павло Пашаєв ( «Олександрія»). У важкому поєдинку з «Зорею» 31-річний футболіст відмінно закрив правий фланг. Як не старалися підопічні Віктора Скрипника, пройти наполегливого ​​Пашаєва так і не змогли.

Максим Максименко ( «Колос»). 29-річний український захисник виконав величезний обсяг роботи в матчі з «Десною», не дозволивши супернику забити. Особливо сильний був Максименко в грі на «другому поверсі» і на підбираннях.

Артем Шабанов («Динамо»). 27-річний гравець збірної України провів черговий непоганий матч. Так, «Маріуполь» небагато створив, але впевнена гра Шабанова допомогла його команді виграти всуху.

Ісмаїлі («Шахтар»). 29-річний бразилець в черговий раз підтвердив, що є найкращим лівим захисником в чемпіонаті України. Футболісти «Львова» в повній мірі відчули, наскільки їх перевершує бразильський гравець.

Півзахисники:

Віталій Балашов («Олімпік»). Досвідчений українець відзначився гарною грою в матчі з «Карпатами», виконав відмінну результативну передачу.

Віталій Буяльський ( «Динамо»). Український хавбек київського клубу був дуже корисний в поєдинку з «Маріуполем» - виконував великий обсяг роботи в центрі поля і відзначився забитим голом на 21-й хвилині зустрічі, який поклав початок розгрому суперника з рахунком 3:0.

Євген Банада ( «Олександрія»). 27-річний український півзахисник впевнено провів важкий матч із «Зорею» і, головне, став автором єдиного гола, який дозволив його команді перемогти з рахунком 1:0.

Віктор Циганков ( «Динамо»). Такого Циганкова фанати «Динамо» знають і люблять. Віктор був дуже активний в матчі з «Маріуполем» буквально замучивши фланг суперника. Нагородою для Циганкова стали гол і результативна передача, «Динамо» розбило суперника з рахунком 3:0.

Нападники:

Жуніор Мораес («Шахтар»). Мораес продовжує забивати. На цей раз 32-річний форвард збірної України не пощадив ФК «Львів», відправивши у ворота суперників три м'ячі. У поточному сезоні Мораес провів 14 матчів в УПЛ, де забив 14 м'ячів і віддав 5 результативних передач. Жуніор - лідер гонки бомбардирів чемпіонату України. У Богдана Лєднєва з луганської «Зорі», що йде на другому місці, всього 8 голів.

Арні Вільхамссон («Колос»). Форвард з екзотичної Ісландії добре відомий в УПЛ. У минулому сезоні Арні захищав кольори одеського «Чорноморця», за який провів 14 матчів в чемпіонаті України і забив 7 м'ячів. Тепер футболіст підписав контракт із «Колосом» і забив в першому ж своєму матчі за новий клуб, чим допоміг обіграти міцну «Десну» (2:0).

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 10:49 7

Екстренер збірної України помер після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням