Вайлдер знову нокаутував Ортіса і зберіг пояс чемпіона світу WBC

Перешкод для реваншу з Тайсоном Ф'юрі не залишилося

У Лас-Вегасі відбувся чемпіонський бій за пояс чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC між американцем Деонтеєм Вайлдером і кубинцем Луїсом Ортісом. У березні 2018 року Ортіс вже мав шанс відібрати у Уайлдера пояс чемпіона світу, але провівши конкурентний бій з чемпіоном, кубинець був нокаутований в 10-му раунді.

Вайлдер після бою з Ортісом звів до нічиєї поєдинок з Тайсоном Ф'юрі і розібрався з Домініком Брізілом. Для проміжного бою перед реваншем з Ф'юрі Вайлдер вибрав у суперники Ортіса, який займає третє місце в рейтингу WBC.

Експерти боксу і букмекери вважали беззаперечним фаворитом поєдинку Вайлдера, віддаючи Ортису лише невеликий шанс на лакіпанч. Потрібно відзначити, що 40-річний кубинець підійшов добре підготовленим до бою фізично, витримуючи темп запропонований Вайлдером. У стартових раундах Ортіс кілька разів здорово дістав Вайлдера лівим боковим, але американця, схоже, такі попадання тільки розохочували. За очками Ортіс напевно перегравав Вайлдера, але американець не форсував події, розуміючи, що віковому супернику пройти всю дистанцію буде непросто.

Деонтей Уайлдер - Луїс Ортіс. Відео бою

Так і вийшло. У сьомому раунді Вайлдер завдав правий прямий удар, який потряс суперника. Ортіс опинився на канвасі і не зміг продовжити поєдинок.

Таким чином, Вайлдер здобув чергову перемогу нокаутом і тепер чекає другого бою з Тайсоном Ф'юрі.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі