Спарта – Продексим – 2:5. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку третього тура елітного раунда Ліги чемпіонів з футзалу

Ліга чемпіонів. Елітний раунд.

Спарта - Продексім - 2:5

Драговські, 2, Ріцк, 19 - Волянюк, 1, 37, Шотурма, 6, Зварич, 38, 39

Коцич, 29 - Ланько, 9, Шотурма, 33

Спарта: Да Силва - Амадеу, Новак, Вілде, Драговські - Плецити, Ріцк, Коцич, Брахімі, Крживанек, Гора, Грбєша.

Продексім: Савенко - Дані Фернандес, Скорий, Роніньо, Волянюк - Ципун, Давід, Зварич, Д. Сорокін, Шотурма, Ланько, Білоцерківець, Бессалов.

Арбітр: Алессандро Мальфер (Італія)

Стадіон: Палац спорту «СКА» (Мінськ, Білорусь)

У суботу, 23-го листопада, відбудеться поєдинок другого туру елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу, в якому празька «Спарта» битиметься проти херсонського «Продексіма». Матч пройде в Мінську (Білорусь), на паркеті Палацу спорту «СКА», початок об 11:00.
Не варто приховувати, що на потрапляння до Фіналу чотирьох з групи D елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу у херсонського «Продексіма» залишилося вкрай мало шансів. В останньому турі підопічні Хаві Родрігеса битимуться з чинним чемпіоном Чехії - празькою «Спартою», що й визначить фінальне положення української команди у турнірній таблиці. На момент завершення матчів попереднього туру, «мельники» знаходяться на третій позиції, поступаючись своєму майбутньому супернику за різницею забитих і пропущених м'ячів. Відзначимо, що відразу після завершення нашого поєдинку, на паркеті мінського Палацу спорту «СКА» почнуть передматчеву розминку гравці білоруської «Сталіци», яким належить зіграти проти головного фаворита нашого квартету - каталонської «Барселони», будь-яке набране очко якої у матчі проти приймаючої сторони подарує іспанцям квиток в наступний раунд.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Спартою» і «Продексімом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі