Російський боєць ММА розповів, як смішно його спіймали на допінгу

Смоляков: «Думаю: до суботи не прийдуть. А через півгодини якась собака в двері ломиться»

Російський спортсмен Дмитро Смоляков (9-4), колишній боєць UFC, зізнався, що вживає допінг. Він використовує заборонені препарати для відновлення і профілактики травм:
«Я користуюся допінгом. Я просто не хочу травм, хочу уникнути їх. Мені потрібно швидке відновлення. Я до сих пір на зв'язку з комісаром з допінгу. Я питаю: на чому мене спалили? Вона: тебе спалили на гонадотропіні. Гонадотропін - це природне вироблення тестостерону. Визначається протягом шести годин. Сьогодні, грубо кажучи, вівторок, до мене не йдуть, не йдуть, не йдуть, і я так думаю: по ходу до суботи не прийдуть. Ставлю гонадотропін, щоб трошки тестостерону підняти. Проходить півгодини, я у Марка вдома був, і якась собака біля дверей стоїть, ломиться, каже: «Я знаю, що Дмитро тут». Це допінг-комісар! Заходь!».
37-річний Смоляков 12 жовтня на Fight Night Global 94 у Москві повинен був битися з Максимом Новосьоловим (9-2-1), але той знявся з бою. Дмитро вийшов на поєдинок проти іншого суперника, Хасана Юсефа з Ірану (7-3-1), і поступився йому суддівським рішенням (всі троє суддів дали рахунок: 28-29). Смоляков обов'язковою умовою для підписання контракту на новий поєдинок з Новосьоловим ставить відсутність допінг-контролю.
Раніше Смоляков провів три бої в UFC, програвши задушенням Луїсу Енріке і поступившись технічними нокаутами Сирілу Аскеру та Грегу Харді. Президент UFC Дена Вайт назвав Дмитра найгіршим бійцем в історії промоушена та розірвав з ним контракт.
Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 26 травня 2024, 07:00 4

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі