ЛЕСНИКОВ: «На офіційних стартах швидкість біатлоністок буде вищою»

Тренер збірної України – про результати контрольних стартів в Шушені

Старший тренер жіночої збірної України Валерій Лесников підвів підсумки передсезонних стартів і розповів про стан спортсменок.
«Юлія Джима не брала участі в мас-старті з тієї причини, що у неї ще не було достатньо підготовки, щоб стартувати два дні поспіль. Те ж саме стосується Віти Семеренко, вона добре пробігла першу гонку, тому вважали недоцільним їй ще раз викладатися в мас-старті.
Надя Бєлкіна зійшла з дистанції, тому що напередодні ввечері у неї було невелике отруєння, і, мабуть, інтоксикація в організмі все-таки залишилася. Вранці на розминці і пристрілюванні вона сама приймала рішення, стартувати чи ні, в результаті вийшла на старт, але на другому колі зійшла з дистанції, тому що почалися спазми в шлунку. Щоб не посилювати ситуацію, її зняли з гонки.
У решти дівчат зі станом здоров'я все нормально, потихеньку приходять до тями. Після серйозних навантажень у нас буде невеликий спад, щоб з'явилася легкість і різкість в рухах. Думаю, на офіційних стартах швидкість дівчат буде вже вище», - сказав Лесников.
Читайте також: Комусь пора на Кубок IBU: Блашко виступила краще за Підгрушну в Шушені
Денис Шаховець Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії