Сталіця – Продексим – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку першого тура елітного раунда Ліги чемпіонів з футзалу

Ліга чемпіонів. Елітний раунд.

Сталіця - Продексім - 1:2

Жигалко, 37 - Давід, 16, Волянюк, 36

Мих. Грицина, 5, 35 - Дані Фернандес, 29

Ольшевський, 24, Мих. Грицина, 35

Сталіця: Лукша - Поляков, Змисля, Гібадуллін, Лазюк - Чібісов, Бето, Мих. Гріцина, Горбенко, Мик. Гріцина, Королішин, Ольшевський, Роговік, Жигалко.

Продексім: Ципун - Давід, Дані Фернандес, Скорий, Д. Сорокін - Савенко, Зварич, Роніньо, Волянюк, Шотурма, Ланько, Білоцерківець, Бессалов, Корсун.

Арбітр: Габор Ковач (Угорщина)

Стадіон: Палац спорту «СКА» (Мінськ, Білорусь)

У середу, 20-го листопада, відбудеться поєдинок першого туру елітного раунду Ліги чемпіонів з футзалу, в якому білоруська «Сталіця» битиметься проти херсонського «Продексіма». Матч пройде в Мінську (Білорусь), на паркеті Палацу спорту «СКА», початок о 18:30.
Столиця Білорусі прийматиме матчі українського футзального клубу «Продексім» в рамках групового етапу елітного раунду Ліги чемпіонів. Крім господарів, в нашому квартеті присутні також каталонська «Барселона» і празька «Спарта». Ці клуби, на відміну від білорусів, очолюють турнірні таблиці в своїй національній першості, тому вкрай важливо херсонському колективу почати цей етап з перемоги.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Сталіцєю» і «Продексімом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:23 0

Півфінальний матч головного єврокубку пройде 8 травня о 22:00

Коментарі