МЕТРЕВЕЛІ: Після таких перемог збірної в Україні збільшилася народжуваність

Футбольний експерт – про нічию в матчі відбору на Євро-2020 між Сербією і Україною

Експерт програми «Великий футбол» Михайло Метревелі прокоментував нічию збірної України в матчі відбору на Євро-2020 проти Сербії (2:2).
«Після таких перемог національної збірної взагалі народжуваність в Україні збільшилася і буде збільшуватися. Як говорив Зінченко, після таких ігор любові стає більше по ночах.
Що стосується кадрового потенціалу, то його дійсно не вистачає. Це довів навіть не матч з Сербією, а гра з Естонією. Там було видно, що другий склад був настільки експериментальним, що проявлялася незіграність. У поєдинку з Сербією Мораес міг підсилити гру.
Яремчуку 23 роки. Це футболіст, який ще розвивається. Він ще далекий до піку своєї досконалості. І це радує, тому що з часом ми можемо отримати гравця з вартістю 70-80 мільйонів. Зараз він розумніший будь-якого нападника, який є в національній збірній», - сказав Метревелі.
Нагадаємо, що збірна України вперше в історії зуміла пройти відбірковий турнір до чемпіонату Європи без поразок і гарантовано потрапила в перший кошик при жеребкуванні фінальної частини Євро-2020.
Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 18:10 12

Куртуа зіграє у чемпіонаті та Лізі чемпіонів

Коментарі