ШЕВЧУК: «Показали хороший рівень в матчі, який майже нічого не вирішував»

Спеціаліст – про нічию збірної України в поєдинку проти Сербії

Екс-захисник збірної України з футболу В'ячеслав Шевчук прокоментував нічию команди Андрія Шевченка в матчі відбору на Євро-2020 проти Сербії (2:2).
«Хлопці молодці, що з усією серйозністю і відповідальністю підійшли до матчу, який практично нічого не вирішував. Ми бачили, що творилося на трибунах в Белграді - цей матч був практично нецікавий для глядачів, не було ніякого життя, емоцій. Відчуття, ніби це була гра під дискваліфікацією трибун. Збірна України показала хороший рівень гри і результат.
Яремчуку сильно в цьому році допомогла національна збірна. Ми пам'ятаємо, коли він вперше отримав запрошення до збірної, то виглядав не зовсім впевнено. Шевченко прибрав інших нападників і постійно давав йому можливість прогресувати. Це він і демонструє і в збірній, і в клубі. Людина зростає, прогресує і показує якісну гру», - сказав Шевчук.
Нагадаємо, що збірна України вперше в історії зуміла пройти відбірковий турнір до чемпіонату Європи без поразок і гарантовано потрапила в перший кошик при жеребкуванні фінальної частини Євро-2020.
Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі