Андрій ЯРМОЛЕНКО: «У футболці збірної не може бути товариських матчів»

Вінгер української національної команди поділився враженнями про перемогу над Естонією (1:0)

30-річний вінгер «Вест Хема» і збірної України з футболу Андрій Ярмоленко підбив підсумки перемоги над Естонією (1:0) в товариському матчі.

«Я вважаю, що ми добре зіграли проти організованої команди. Було нелегко, але закінчилося все нормально. Добре, що Роман забив цей штрафний. Результат у будь-якому матчі важливий. Прийшов повний стадіон не в найкращу погоду, тому хотілося порадувати вболівальників і результатом, і якістю гри.

Що стосується матчу із Сербією, то ми в жодному разі не дивимося на нього як на товариський. Хоча ми виконали головне завдання, будемо виходити на гру й реалізовувати той план, який запропонує нам тренерський штаб. Коли ти вдягаєш футболку національної збірної, не може бути товариських поєдинків. Я думаю, що сьогодні в цьому переконалися всі, адже хлопці старалися, билися, доводили своє право грати в збірній.

У матчі із сербами ми будемо грати на перемогу, але не слід забувати, що нам протистоятиме сильний суперник. Це футбол, подивимося. Але я впевнений, що ми будемо дотримуватися властивого нам стилю гри. Будемо діяти агресивно - як в атаці, так і в обороні», - сказав Андрій Ярмоленко.

Заключний матч відбору на Євро-2020 Сербія - Україна відбудеться в неділю, 17-го листопада.

Михайло Шаповалов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону