Артем ФРАНКОВ: «Шевченко не побачив осяянь і чудес»

Спеціаліст прокоментував перемогу України над Естонією (1:0)

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився враженнями про перемогу збірної України над Естонією (1:0) в товариському матчі.
«Суперники такого рівня на Євро нам не попадуться. Подібні тренування «на кішечках» доречні в світлі відбіркового турніру, але не перед фінальною частиною.
Не пізнали ми нічого нового в кадровому плані - резерв як був мінімальним, без головного болю вибору основи, так і залишається. Ну не побачив тут Шевченко ніяких осяянь і чудес! Шкода, що Запоріжжю дістався самий нудний з матчів збірної України - проте наш фарт все ж нам не змінив, і «засланий козачок» Зеньов підрізав в сітку удар Безуса (плюс п'ять Роману в карму - це йому зараз дуже потрібно!). Хоча я особисто забобонно не люблю везіння в товарняках - його запас обмежений.
Тільки не піднімайте з ходу крик - який геніальний у естонців кіпер, чому його наші не купили! Такі матчі трапляються у багатьох. Хоча так, зловив кураж і виглядав просто чудово. Гол вже точно не його вина і не тактичне осяяння суперника», - написав Франков в Telegram.
Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:44 0

Артем може замінити Віктора Осімхена в «Наполі»

Коментарі