Андрій ШЕВЧЕНКО: «Двоякі враження від матчу збірної України»

Наставник збірної України прокоментував матч з Естонією

Збірна України в контрольному матчі обіграла Естонію 1:0, а коментар після гри дав наставник Андрій Шевченко.

«Враження двоякі. Почали добре, були моменти в першому таймі. Потрібно забивати, і в другому таймі пішли на ризик, давши багатьом пограти. Було багато замін. Матч вдався. Але були невдалі рішення, і нам не вдалося забити м'яч на старті поєдинку. Претензій немає до гравців. Багато давно не грали, хтось провів перший матч взагалі. Дали їм всім спеціально шанс. Радий, що дотримувалася структура і принципи нашої гри. Може бути, у другому таймі втратили десь суть гри, оскільки хлопцям дуже хотілося виграти».

«Хочу подякувати вболівальникам, які в таку холодну погоду підтримали команду. Дебют Дмитра Іванісені? Добре увійшов в гру. У деяких епізодах зіграв здорово. Як для дебюту - дуже добре. Мар'ян Швед? Вийшов, загострив. У нього хороші задатки, були шанси забити, робив цікаві передачі. Ми чекаємо від нього більшого, я йому сказав це».

«Матч з Сербією? Не можу до кінця зрозуміти регламент ще. Кажуть, ми вже сіяні. А хтось каже - ні, потрібен 1 пункт ще. Але ми не звертаємо на це уваги. Ми націлені на хороший футбол і результат, не має значення регламент. Це не прохідна гра для нас», - сказав Шевченко в коментарі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі