Відео-баттл ФК Рух і уболівальників Металіста 1925 напередодні гри у Львові

У п'ятницю у Львові відбудеться центральний матч 18-го туру Першої ліги

У 18-му турі в Першій лізі зустрінуться «Металіст 1925» і львівський клуб «Рух».

На даний момент харків'яни знаходяться на другому місці, а львів'яни на 4-му, і розділяє дві команди 2 очка. У цьому сезоні неймовірно цікава боротьба розгорнулася в Першій лізі за три путівки в УПЛ. Перше місце від 7-го відділяє всього 6 очок. До речі, щось схоже у другому за силою дивізіоні Іспанії. Там є «Кадіс» - лідер, який відірвався від другого місця на 9 очок. Але команду, яка йде на другому місці, це «Уеска», від 11 місця відділяє лише 4 очки. Але то таке, це їх іспанські справи. У нас в першому дивізіоні за 18 проведених турів, уявляєте собі, в ході чемпіонату на першому місці побували 12 команд з 16! «Металіст 1925» вирушає на виїзд на тлі дев'ятиматчової серії без поразок, а львівський клуб три останні матчі вдома закінчував перемогою, не пропустивши при цьому жодного разу.

Напередодні матчу футбольний клуб «Рух» випустив відео ролик з нагадуванням про перехід до «Руху» влітку з харківської команди її лідерів - Івана Калюжного і Олега Синиці.

Цей перехід Синиці і Калюжного був, можна сказати, скандальним, адже пішли гравці, не погодивши свій перехід з керівництвом «Металіста 1925». Якщо Іван Калюжний і у львівському клубі «задніх не пасе», то ось Олег Синиця «загубився», бо головний тренер «Руху» Леонід Кучук не надто довіряє йому. Колишній півзахисник харківської команди в основному починає матчі на лаві запасних, та й виходить з лави на нетривалий ігровий період.

Показники Олега Синиці в команді «Металіст 1925» в минулому сезоні: 10 забитих голів, 2 гольові передачі, середній час перебування на полі в матчах сезону - 78 хвилин.

Показники Олега Синиці в команді «Рух» в цьому сезоні: 0 забитих голів, 0 гольових передач, середній час перебування на полі в матчах сезону - 29 хвилин.

Олег в «Русі» в 16 матчах всього 6 разів виходив в основі і ні разу не дограв до кінця гри. У 3 матчах з 16 зіграних «Рухом» Синиця не брав участі. А в одній грі вийшов всього на одну хвилину. У Харкові в минулому сезоні Синиця взяв участь в 25 матчах з 27. Тепер Калюжний. У харківській команді за сезон він забив один гол і в «Русі» теж відзначився одним забитим м'ячем. У команді «Металіст 1925» Іван за сезон не взяв участь лише в одній грі, і в львівській команді на даний час лише в одній грі не виходив на поле. Середній час перебування Івана Калюжного на поле в матчах цього сезону в «Русі» - 67 хвилин, а середній час перебування на полі в матчах минулого сезону, тобто в харківській команді - 82 хвилини.

Клуб уболівальників харківської команди не залишив без уваги випуск відеоролика командою суперників і випустив свій відеоролик у відповідь.

В п'ятницю, 15 листопада, о 14:30, розпочнеться «дуель» двох непримиренних суперників, двох цікавих тренерів Демченко і Кучука. У першому колі в Харкові була нічия 1:1. Що буде у Львові, подивимося, чекати залишилося недовго.

Анатолій Хамаев Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі