Україна - Естонія. Прогноз і анонс на товариський матч

Реальний шанс для Андрія Шевченка перевірити в справі найближчий резерв

Цей матч напевно спочатку розглядався, як генеральна репетиція збірної України напередодні візиту в Бєлград. Однак команда Андрія Шевченка в блискучому стилі вирішила практично всі свої турнірні завдання за тур до фінішу відбору, тому поєдинок проти збірної Естонії частково втратив статус «останнього приготування». Однак немає лиха без добра. Разом з тим матч проти прибалтійської команди тепер можна розглядати як хороший плацдарм для перегляду найближчого резерву нашої національної команди.

Можна сміливо припускати, що ввечері 14 листопада ми побачимо українську збірну в експериментальному складі. І пов'язано це не тільки з тим, що наступний матч - проти Сербії - не має особливого турнірного значення, а ще й тому, що через травми і пошкодження деяких виконавців, що вважаються основними, нашому тренерському штабу однозначно доведеться проводити ротацію.

До давно травмованих півзахисника «МанСіті» Зінченка і центрбека «Динамо» Бурди приєднався його одноклубник Миколенко. Напередодні матчу збірна України провела тренування в Києві, і Віталій займався за індивідуальною програмою. Правда, потім з'явилася інформація, що до початку матчу Миколенко, як і Коноплянка, який теж працював окремо, будуть переведені в загальну групу. Але, швидше за все, Шевченко побереже цю парочку на матч проти сербів.

Через проблеми зі здоров'ям покинули розташування збірної два гравці «Шахтаря» - Марлос і Мораєс, А ось ще один «гірник» - Степаненко - проти естонців не зіграє з іншої причини. Його в списку викликаних на гру не виявилося через дискваліфікацію: Тарас в пам'ятному поєдинку проти португальців отримав червону картку.

Зате на місці «опорника» в нашій національній команді може дебютувати півзахисник «Зорі» Іванисеня, якого Шевченко довикликав в тренувальний табір. Тим більше, що Руслан Малиновський отримав від Шевченка кілька вихідних і приєднається до команди тільки перед грою з Сербією. З «другої спроби» отримав запрошення на два матчі, що залишилися в році, і форвард «Динамо» Бесєдін. Швидше за все, ці двоє з'являться на полі «Славутич-Арени».

До речі, ще одним дебютантом буде Запоріжжя. Це місто на Дніпрі стане восьмим за ліком, яке прийме поєдинки національної команди.

Збірна Естонії для нашої національної команди - історично дуже зручний опонент. Досі було зіграно чотири матчі, і в усіх перемогу здобували українці. Більш того, естонці в тих поєдинках незмінно програвали «всуху».

Орієнтовні склади:

Збірна України: Лунін, Караваєв, Шабанов, Матвієнко, Соболь, Іванисеня, Шахов, Шепелев, Буяльський, Циганков, Бесєдін.

Збірна Естонії: Лепметс, Камс, Метс, Баранов, Пікк, Антонов, Васильєв, Саппінен, Айнсалу, Лійвак, Зеньов.

14 листопада, четвер

Україна - Естонія
Запоріжжя. «Славутич-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
УКРАЇНА - ЕСТОНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбитр: Хуан Мунуера (Іспанія)
Прогноз Sport.ua - 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:23 0

Хавбек «Шахтаря» став автором першого забитого м'яча у ворота «Чорноморця»

Коментарі