Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Шахтар завжди плаче, що їх гноблять»

Український тенісист - про расистський скандал в українському футболі

Український тенісист і давній фанат «Динамо» Сергій Стаховський поділився своєю думкою з приводу расистського скандалу на матчі «Шахтар» - «Динамо»:

- Мене це не дивує. «Шахтар» завжди плаче, що їх якось утискають. Але те, що роблять вони, в голову не лізе. Але це не означає, що нам треба впасти на їх рівень.

- Говори про свою команду, розкажи, на якому вона місці в чемпіонаті, і про ультрас не забудь сказати.
- А ультрас тут при чому? Вони на вході не пускали уболівальників? Моя команда на 4-му місці, я вболіваю за команду, а не за позицію в таблиці.

- Завжди плачуть фани «Динамо», яким судді не такі, все куплено і взагалі все проти них. Шо тобі в голову не лізе? Те, що в 21 столітті людей гноблять за колір шкіри? Чи побажання травм Мораесу?
- А як щодо побажань смерті, хвороб та загроз? У світі повно виродків, але це не означає, що треба опускатися на їх рівень (хоча часто важко стриматися), а тут обговорюється поведінка персоналу ШД по відношенню до простих вболівальників «Динамо». Не ультрас, а простій родині яка заплатила гроші щоб подивитися футбол.

Мене на крайньому матчі «Шахтар» - «Динамо» не було, і по відео дуже важко зрозуміти, що сталося. Але я впевнений, що Тайсон просто так би не зірвався.

Олег Дідух Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 06:23 24

Sport.ua представляє анонс першого дня ОІ-2024 спільно з FAVBET

Коментарі