Символічна збірна 14-го туру УПЛ

Кращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

Відбулися матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги. Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками минулого туру.
Воротар
Олег Білик, «Олександрія». Вже на 4-й хвилині матчу з «Олімпіком» сталося фіаско - основний воротар «Олександрії» Юрій Паньків отримав червону картку за фол останньої надії. Олег Білик, який його замінив, зіграв гідно. 21-річний воротар залишив свої ворота на замку, незважаючи на те, що майже весь матч його команда грала в меншості.
Захисники
Додо, «Шахтар». 20-річний бразильський гравець відвоював собі місце в основному складі «гірників». Неймовірно швидкий футболіст, який встигає і відпрацювати в захисті, і допомогти в атаці. Якщо Додо продовжить прогресувати з тією ж швидкістю, то зможе грати в будь-якому європейському топ-клубі.
Каспар Дубра, «Олександрія». Грати весь матч у меншості дуже важко, не пропустити при цьому - непросте завдання. Але центральний захисник «Олександрії» Дубра зіграв добре, чим допоміг команді втримати нульову нічию з «Олімпіком».
Сергій Кривцов, «Шахтар». Будь-який гол у поєдинках «Динамо» - «Шахтар» є дуже цінним. Кривцов не тільки забив єдиний м'яч у матчі, відзначившись ударом головою після розіграшу кутового, але й надійно зіграв в обороні, не дозволивши киянам створити небезпечні моменти.
Віталій Миколенко, «Динамо». Миколенко, як завжди, багато працював. І якщо і пішов з поля достроково, то лише через травму, як сказав головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко на післяматчевій прес-конференції.
Півзахисники
Дмитро Хльобас, «Десна». Став автором єдиного гола в ворота «Дніпра-1», чим допоміг своїй команді уникнути поразки.
Тайсон, «Шахтар». Був одним з найпомітніших гравців в матчі з «Динамо». Брав гру на себе, загострював, атакував. Щоправда, не впорався з емоціями після расистських вигуків з боку фанатів «Динамо», через що покинув поле достроково. Але його можна зрозуміти.
Єгор Назарина, «Карпати». Справжній герой матчу з «Маріуполем». Спершу забив на 59-й хвилині, а на 90-й, за рахунку 1:2, реалізував пенальті, чим врятував нічию для своєї команди.
Педро, «Львів». Бразильський футболіст був одним з кращих в матчі з «Ворсклою», а на 41-й хвилині відзначився з пенальті, встановивши остаточний рахунок у поєдинку - 2:0.
Нападники
В'ячеслав Чурко, «Маріуполь». Забив у ворота «Карпат» на 15-й хвилині, чим допоміг своїй команді зіграти внічию (2:2).
Назарій Русин, «Зоря». Не відзначився сам, але заробив пенальті для своєї команди, який реалізував Юрченко. А на 55-й хвилині матчу знову змусив Гавриша сфолити і отримати другу жовту картку.
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 21:19 0

Лідерами рейтингу є 4 футболісти: Беллінгем, Вінісіус, Холанд та Мбаппе