Десна – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дніпрянам необхідно виходити з «чорної смуги»

В суботу, 9 листопада, в Чернігові відбудеться матч між місцевою «Десною» і «Дніпром-1». «Сіверяни», які другий свій сезон проводять в елітному дивізіоні, реально претендують на один з комплектів нагород, і наразі займають третю сходинку, відстаючи від київського «Динамо» лише на одне очко. В свою чергу дніпровська команда видала рекордну п'ятиматчеву програшну серію в УПЛ і займає дев'яту сходинку, з відривом у три залікові бали від зони вильоту.
«Десна» в останньому матчі чемпіонату УПЛ на виїзді обіграла полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0. Варто відзначити, що команда Олександра Рябоконя краще проводить свої поєдинки на виїзді. Для порівняння, в нинішньому сезоні «сіверяни» провели сім виїзних матчів, з яких в шести здобули перемоги із загальним рахунком 15-1. Погодьтесь, вражаюча статистика. В домашніх матчах здобутки «Десни» виглядають скромніші, з шести зіграних поєдинків вони двічі святкували перемогу, двічі грали внічию, та двічі зазнали поразок. Різниця забитих і пропущених м'ячів складає 4:3, а втрата очок - 10 з 18 можливих.
Якби чернігівська команда домашні поєдинки проводила так само вдало як виїзні, то лідер чемпіонату донецький «Шахтар» не мав би такого великого гандикапу після тринадцятого туру. Тож тренерському штабу, на чолі з Олександром Рябоконем потрібно підкорегувати тактику в домашніх поєдинках. Очевидно, що команда має проблеми, коли стикається з ешелонованою обороною суперника.
Дніпровський клуб з команди-сюрприза на початку сезону перетворився на невдаху. Серія з п'яти програних поєдинків в чемпіонаті, плюс вибуття з розіграшу Кубка України від першолігового «Інгульця» призвели до того, що футболісти втратили впевненість у власних силах, від чого страждає якість гри.
Очевидно, що лише одними тренуваннями проблема не вирішиться, потрібно внести корективи у тактику та робити зміни в стартовому складі. Можливо, деяких футболістів, які не відповідають рівню Прем'єр-ліги і втратили мотивацію, потрібно перевести до дубля.
У матчі проти «Десни» дніпряни не зможуть розраховувати на опорника Арсенія Батагова, який пропускатиме гру через перебір карток. Також через ушкодження не зможуть зіграти Сергій Кравченко і Олексій Чичиков.
В першому колі «Дніпро-1» та «Десна» зустрічались в Дніпрі, де перемогу святкували гості завдяки голу Олександра Філіппова.
Тож в суботу на нас чекає безкомпромісний поєдинок. У випадку втрати очок «сіверяни» можуть втратити місце в чільній трійці. А дніпрянам відступати вже нікуди, необхідно виходити з «чорної смуги» та повертати віру своїх вболівальників в команду.
Орієнтовні склади.
«Десна»: Паст - Мостовий, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, Огіря, Богданов, Калітвінцев, Хльобас, А.Фаворов, Філіппов.
«Дніпро-1»: Юрчук - Польовий, Логінов, Лопирьонок, Сафронов, Вакулко, Когут, Коркішко, Назаренко, Булеца, Супряга.

9 листопада, субота

«Десна» - «Дніпро-1»
Чернігів. Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ДЕСНА - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua - 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 08 травня 2024, 22:59 0

Кількість постраждалих від атаки рашистів зросла до 7 осіб

Коментарі