Олександр ГОЛОВКО: «У Паньківа проблема з уважністю»

Спеціаліст підбив підсумки матчу «Олександрії» проти «Сент-Етьєна» в Лізі Європи (2:2)

47-річний колишній наставник збірної України U-21 Олександр Головко поділився думкою про поєдинок «Олександрії» проти «Сент-Етьєна» (2:2) в Лізі Європи.
«Команда не виграла, але такі камбеки дають позитивний заряд. «Олександрія» та «Сент-Етьєн» показали дуже якісний футбол з хорошою командною грою. Можна говорити про дії Руф'є в останньому голі, але м'яч добре ліг на ногу Задераці. У будь-якому випадку, «Олександрія» заслужила цей гол.
Такі результати - повністю заслуга гравців. У цьому році дуже добре видна якісна підготовка команди на всіх фронтах. Це може бути пов'язано як з приходом нових футболістів, так і зі зрілістю тренера. Такі результати команди - наслідок досвіду, який команда здобувала в минулому і нинішньому році. Тренер працює і робить кроки вперед.
У Паньківа є проблема зі уважністю. В епізоді з пенальті він прийняв рішення не виходити далеко, а далі вже майстерність нападника допомогла заробити пенальті. Воротар - досить складна позиція. На сьогоднішній момент Паньків не завжди стабільно грає, однак в минулому матчі він витягнув кілька м'ячів і не дозволив «Сент-Етьєну» забити більше. Не дарма ж його викликали в збірну», - вважає Головко.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш