Динамо U-19 розгромило ПАОК в матчі 2-го раунду Юнацької ліги УЄФА

Кияни зробили вагому заявку на вихід у наступну стадію турніру

«Динамо Київ» U-19 провело перший матч 2-го раунду Шляху національних чемпіонів в Юнацькій лізі УЄФА. Суперником української команди були однолітки з грецького ПАОКа.
Господарям вдалося забити швидкий гол. Суперник втратив м'яч в середині поля, динамівці запустили в штрафну Ісаєнко, але того збив Міхаїлідіс. Пенальті сильним ударом реалізував Цитаїшвілі. А на останній хвилині тайму він знову підійшов до точки. Після подачі кутового Панідіс не зміг вибити м'яч зі штрафного, до снаряду рвонувся Забарний - і грек збив динамівця. Цитаїшвілі показав, що у нього міцні нерви - він виконав «паненку», несильно пробивши по центру, коли воротар полетів у кут - 2:0.
Другу половину зустрічі гості почали дуже активно, але оборона «Динамо» грала надійно. І поступово гра перемістилася спочатку до середини поля, а потім - і до воріт Таліхманідіса. А незабаром кияни довели рахунок до великого. Постріл Цитаїшвілі прийшовся в суперника, м'яч дістався Надольському, а тому вдався удар з льоту: м'яч влучив спершу в одну штангу, потім в іншу, і лише після цього опинилася за лінією воріт!
3:0, і шанси пройти ПАОК у динамівців просто чудові. Гра у відповідь пройде в Салоніках 27 листопада. Переможець протистояння виходить в наступний раунд, де його суперником буде одна з команд, яка зайняла друге місце в груповому турнірі.

Юнацька ліга УЄФА. Шлях національних чемпіонів. 2-й раунд. 1-й матч.
«Динамо Київ» U-19 - ПАОК U-19 - 3:0

Цитаїшвілі (10, з пенальті, 45+1, з пенальті), Надольский (76).

Білошевський (18) - Калуцікідіс (38), Теодорідіс (73), Куціас (83), Панайоту (85).
«Динамо Київ» U-19: Нещерет - Вівчаренко, Забарний, Біловар, Скорко - Надольский, Білошевський (Окоро, 46), Михайленко (Волошин, 22; Бодня, 90 + 1) - Шулянскій, Ісаєнко, Цитаїшвілі (Єфименко, 79).
ПАОК U-19: Таліхманідіс - Калуцікідіс, Міхаїлідіс, Панайоту, Тахатос - Теодорідіс, Цінгарас, Цопуроглу (Гросдіс, 46) - Думціс (Пурнарас, 74), Панідіс (Куціас, 46), Дзоліс.
Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ, Україна).
Арбітр: Мілован Мілачіч (Чорногорія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:41 5

«Реал» переміг «Реал Сосьєдад» з рахунком 1:0

Коментарі