ОФІЦІЙНО: Ракіцький пішов зі збірної України

«Великий футбол став великою політикою», — прокоментував своє рішення гравець «Зеніта»

30-річний захисник пітерського «Зеніта» Ярослав Ракіцький заявив, що більше не буде виступати за національну збірну України. Футболіст написав, що «великий футбол став великою політикою».
«Вітаю, збірна України, з виходом на Євро-2020, бажаю успіхів, хлопці, ви - молодці, гра класна! 10 років тому я дебютував за головну Команду, а сьогодні говорю «до побачення». Я йду зі збірної України. Я чекав на виклик у Команду протягом усього 2019-го року. Але великий футбол став великою політикою. Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте. Футбол поза політикою?
Для мене було честю захищати збірну своєї країни, честю перемагати і доводити силу українців. Честю представляти кольори свого прапора на міжнародній арені.
Спасибі всім, хто підтримував, і тим, хто не підтримував, ви заряджали бути ще сильнішим. Я завжди бився на футбольному полі за перемогу для України! Бажаю тільки золотих нагород! Дякую!», - написав Ракіцький в Instagram.
Ракіцький перейшов в «Зеніт» з донецького «Шахтаря» в січні 2019-го року. Після цього футболіст до збірної України не викликався.
Ярослав дебютував за українську національну команду 10-го жовтня 2009-го року в домашньому поєдинку відбору на ЧС-2010 проти Англії (1:0). Всього Ракіцький провів за збірну України 54 матчі, де забив 4 м'ячі.
Михайло Шаповалов Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 липня 2024, 16:15 41

Марта вдруге поспіль зуміла вийти до 3-го раунду трав'яного мейджора

Коментарі