Ньюкасл в гостях обіграв Вест Хем

Андрій Ярмоленко був замінений в перерві

«Вест Хем Юнайтед» в поєдинку 11-го туру АПЛ вдома несподівано поступився одному з аутсайдерів чемпіонату, «Ньюкаслу». В середині першого тайму гості забили два схожих голи: навіс зі штрафного, знижка і удар головою. Тільки у випадку з голом Кларка навіс був з лівого флангу, а Фернандес забив після подачі справа. Шелві міг доводити справу до розгрому, але під завісу першої половини гри влучив у поперечину. У «молотобійців» шансів відігратися практично не було, і тому на другий тайм тренер випустив свіжих креативних гравців замість Ярмоленка і Ноубла.
А відразу після відновлення матчу виправився Шелві: зі штрафного пробив над стінкою впритул зі штангою - 3:0. «Вест Хем» не здався. Команда і до перерви більше володіла м'ячем, а після пропущеного гола пішла вперед ще активніше. І майже врятувала поєдинок. Бальбуени зіграв на добиванні після сейви Дубравки. На останній хвилині основного часу Снодграсс завдав класного удару з льоту від лінії штрафного - 2:3. Але на більше у господарів не вистачило ні часу, ні сил.

2:3 - «Вест Хем» з 13-ма очками опустився на 12-е місце в турнірній таблиці. Через тиждень команда їде в гості до «Бернлі». «Ньюкасл» набрав 12 балів і піднявся на 15-ту сходинку. У суботу «сороки» прінмаем «Борнмут».

Англійська Прем'єр-ліга. 11-й тур.
«Вест Хем Юнайтед» - «Ньюкасл» - 2:3

Фабіан Бальбуена (74), Роберт Снодграсс (90) - Кіран Кларк (16), Федеріко Фернандес (22), Джонджо Шелві (51).

Ісса Діоп (15), Аарон Крессвела (49) - Федеріко Фернандес (90 + 5).
«Вест Хем Юнайтед»: Роберто Хіменес - Аарон Крессвела, Ісса Діоп, Фабіан Бальбуена, Пабло Сабалета (Райан Фредерікс, 72) - Марк Ноубл (Албіан Аеті, 46), Деклан Райс, Феліпе Андерсон, Роберт Снодграсс - Андрій Ярмоленко (Мануель Лансіні , 46), Себастьєн Аллер.
«Ньюкасл»: Мартін Дубравка - Федеріко Фернандес, Єтро Віллемс (Пол Дамметт, 87), Деандре Йедлін, Кіран Кларк, Джамал Ласcеллс - Мігель Альмірон, Аллан Сент-Максимен (Крістіан Атсу, 77), Джонджо Шелві, Айзак Хейден - Жоелінтон ( Енді Керролл, 89).
Стадіон: «Олімпійський» (Лондон, Англія).
Арбітр: Стюарт Атвелл (Нунатон, Англія).

ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 15:23 0

Свій шанс піднятися в еліту отримали Лівий берег та Епіцентр

Коментарі