Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Більш справедливим був би нічийний результат»

Головний тренер «Ворскли» прокоментував поразку своєї команди в матчі проти «Десни»

Головний тренер «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував поразку полтавчан в матчі проти «Десни» (0:1).

- На мою думку, більш справедливим був би нічийний результат. Була рівна гра, багато боротьби. Ми створили мало в атаці, суперник також не створював якусь агресивність. Але зі стандартного положення ми пропустили гол і програли матч.

- Чому «Ворскла» грала другим номером?
- Завдання грати другим номером не ставилося. Ми планували зустрічати суперників в центральній зоні, може, навіть вище. Коли «Десна» починала атаку, ми зустрічали їх високо і пресингували. Але програли багато підбирань. Хотілося б, щоб ми контролювали матч і грали сміливіше.

- З «Колосом» «Ворскла» продемонструвала хорошу гру з упевненим контролем м'яча в центрі поля. Чому цього не було сьогодні?
- Напевно, є психологічний тиск, відповідальність за результат. Плюс, недостатньо були сконцентровані при стандартних положеннях.

- Влітку в команду прийшли три легіонери, які поки мало помітні. Що з ними не так?
- Хебай травмований. Хуанма на третій день після переходу отримав серйозну травму бічної зв'язки. Ндіайе поки не проходить в заявку в зв'язку з конкуренцією.

- За рахунок чого «Ворскла» може піднятися з дна турнірної таблиці?
- За рахунок хорошого бажання в тренувальному процесі. Важко виходити з цієї ситуації, але ми руки не опускаємо. Всі розуміють, що потрібно ще більше працювати. Тільки так можна вийти з цієї ситуації.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:06 0

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі