Ігор СУРКІС: «Є проблеми з якістю гравців»

Президент «Динамо» - про перемогу над «Шахтарем»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився враженнями від перемоги над «Шахтарем» 2:1 в 1/8 фіналу Кубка України:

«Цікавий футбол. Всі чекали пенальті, але хлопці молодці, дотерпіли, виграли, показали якісний футбол. За довгий час показали бійцівські якості, підкріплені підготовкою, тренерської думкою. «Динамо» нічим не поступалося «Шахтарю».

Задоволений і результатом і грою. Особливо першим таймом, коли команда пресингувала, залишити «Шахтар» без м'яча - це дорогого коштує. План на гру виконали. Сподіваюся, після такої перемоги команда буде прогресувати.

Не було критики від мене після нічиєї з «Карпатами». Я перебуваю всередині процесу, бачу, що відбувається в команді. Треба дати час Михайличенку побудувати команду. Ми вже бачимо, в який футбол він хоче грати. Це агресивний футбол з швидким переходом з оборони в атаку.

Є проблеми з якістю футболістів, не буду називати прізвища, вони не виконують те, чого хоче головний тренер, в силу фізичних або технічних можливостей. Але це повинно бути доведене до автоматизму.

Сподіваюся, що це не буде один матч, яким ми будемо дуже довго пишатися. Завдання на Кубок - перемога. А такий матч, як з «Шахтарем», він би прикрасив будь фінал. Попереду турнірна боротьба.

Попов молодець, нехай далі прогресує, але не будемо поспішати. Цей гол додасть йому впевненості».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі